Exclusieve Koetstochten

Print Friendly, PDF & Email

Bij Rijtuigenmuseum Valkenswaard kunt u diverse soorten exclusieve koetsentochten maken, voor verschillende gelegenheden. Deze zijn in overleg en geheel naar eigen wens te organiseren. Denk daarbij aan een rit met een Champagne-stop, een luxe picknick of een heuse buitenlunch, evt. afsluitend met een diner of BBQ in het Rijtuigenmuseum.

Van familiedag tot begrafenis

Voor elke speciale gelegenheid bieden wij tal van mogelijkheden: een gezellige familiedag, een bijzondere reünie of een stijlvolle begrafenis. Wij hebben voor iedere gelegenheid een passend programma met koetsentocht aangespannen met paarden, koetsier en een palfrenier die uw gasten in en uit de koets begeleidt. Informeer via het contactformulier naar de mogelijkheden. Wij verzorgen graag een advies op maat.

10.7 (132) 2.5 (6)

Bedrijven en Verenigingen

Ook voor bedrijven verzorgen wij geregeld reclamerijden en bedrijfsuitjes. Business en netwerkclubs zoals de Rotary, Kiwanis, Ronde Tafel en Lions Club hebben hun weg naar ons al gevonden evenals diverse internationale rijtuigverenigingen en men-clubs.

VAL_0635

Romantische koetsentocht

Wat dacht u van een romantische koetsentocht door de mooie Valkenswaardse omgeving? Over pittoreske straten en fraaie bospaden op het ritme van het hoefgetrappel van het paard. 
Een ideale en uiterst persoonlijke manier om de omgeving te leren kennen. Of een koetsentocht voor uw gezelschap, die u afsluit met een gepassioneerde rondleiding, stijlvolle fotosessie en een lunch, diner of receptie. U bent van harte welkom.

IMG_1241

Prijzen

Op aanvraag via het contactformulier.