Steun ons

Print Friendly, PDF & Email

Rijtuigmuseum Valkenswaard heeft vrijwilligers, donateurs en vrienden. Wij zijn hen dankbaar, want mede dankzij hen kunnen we ons cultureel erfgoed met u blijven delen, ook in de toekomst.

Vrijwilligers

De vrijwilligers treden op als gastheer of gastvrouw in het museum, verzorgen gepassioneerde rondleidingen, staan in voor het tuinonderhoud en conserveren en onderhouden de rijtuigen, lantaarns en tuigen.

Vrijwilligers gezocht

Lijkt het u leuk om met een gezellige ploeg mensen in een bijzondere omgeving samen bezig te zijn? Bij ons kan het. Gewoon gemoedelijk, met een lekkere kop koffie erbij. Het Rijtuigenmuseum Valkenswaard wordt zo een ontmoetingsplaats, goed voor sociale contacten. Als vrijwilliger heeft u natuurlijk gratis entree tot het museum. Lijkt het u wat? Kom gewoon eens kijken en sfeer proeven. Na afloop bent u gegarandeerd enthousiast!

Vrienden en donateurs

Vrienden en donateurs geven ons museum financiële steun die het mogelijk maakt om het Nederlands cultureel erfgoed te bewaren voor het nageslacht.

Alle giften zijn meer dan welkom.

Vriend van het museum bent u voor € 250 per jaar. Hiervoor bieden wij:

  • Vermelding van uw naam op onze ‘Vrienden van Rijtuigenmuseum Valkenswaard’-lijst
  • Een jaar lang gratis toegang tot het museum voor u en 1 partner
  • Uitnodiging voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie
  • Onze welgemeende dank!

U kunt zich aanmelden als Vriend en uw donatie overmaken op bankrekeningnummer NL57 ABNA 0483 4295 89 t.n.v. Chr. van den Heuvel & Zn. BV
Word vriend van Rijtuigenmuseum Valkenswaard

Schenkingen en beschikbaar stellen van materialen

Steun uit nalatenschappen maakt het mogelijk om samen de toekomst in te gaan.

Indien u op zolder of in uw schuur nog iets vindt waarvan u denkt dat het goed zou passen in ons museum, dan ontvangen wij graag een foto per e-mail: info@chrvandenheuvel.nl

Wij kunnen dit dan tentoonstellen, al dan niet met uw naamsvermelding.

Verzameling miniatuur koetsen

Verzameling miniatuur koetsen